WOMEN WHO INSPIRE

ADIDAS SUPERSTAR

IMG_6739

Jeg var simpelthen så upraktisk og troede faktisk, at jeg kunne gå langt i mine Won Hundred Hye boots, så det var det eneste par sko, jeg havde taget med på min rejse til USA. Herudover havde jeg også regnet med at finde nogle sneakers, men da dette ikke var tilfældet, og jeg nu havde gået omkring ti kilometer i støvlerne i New York, havde jeg så ondt i mine fødder, at jeg knap nok kunne gå. Så jeg måtte ind i den første skobutik, vi så, og her købte jeg så disse Adidas Superstar, som jeg havde STOR glæde af på resten af ferien.

2 kommentarer

  • Uf, det lyder som en smertefuld oplevelse at gå rundt i hæle i New York. Gik selv ca. 23 km. den første dag, og jeg var virkelig glad for at have sneakers på, he he. Fine sko du fik købt dig! Jeg kan godt lide, at de er helt sorte :-)barnafnatten.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • He he, det var det bestemt også! Har desværre fået ødelagt mine fødder af det, øv.. Og tak – samme her!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOMEN WHO INSPIRE