GOODBYE AND THANKS FOR NOW

BACK IN TOWN

IMG_8723

Ovenstående ser I et lille udpluk af billeder fra min ferie i USA.

Så er jeg tilbage og klar til endnu et forhåbentligt fantastisk år her på LIKE BLACK. Jeg har fået slappet godt af, hvilket også har givet mig fornyet energi. Jeg håber, I har haft den mest fantastiske jul og, at I er kommet godt ind i det nye år. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har savnet den danske jul. Dét at være samlet med min nærmeste familie omkring jul og hygge betyder egentlig mere for mig, end jeg lige havde forventet. MEN, det har udentvivl været en helt uforglemmelig oplevelse, som jeg absolut ikke ville have været foruden. Det har været en rejse med en masse forskellige indtryk, da vi har besøgt mange byer lige fra New York i øst til Los Angeles og San Francisco i vest med flere. Indlæg om turen skal I nok få så snart, jeg får tid til at sætte mig ned og sortere de mange billeder, jeg har taget på rejsen og skrive omkring alle de fantastiske oplevelser, jeg har haft, og steder jeg har været. Jeg har selvfølgelig også erhvervet mig en masse rigtig lækre ting, som jeg glæder mig meget til at vise jer!

Fik I forresten læst det meget søde indlæg Emilie dedikerede til mig, mens jeg var i USA? Og STOR tak til Emilie, der har været så sød at passe bloggen, mens jeg var i USA og tak til alle jer, fordi I tog godt imod hende.

2 kommentarer

  • Dejligt at du er tilbage – Emilie gjorde det så godt. Glæder mig til at hører om din tur, og se om du er lige så begejstret for USA som jeg er!xxjuliekirkeby.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODBYE AND THANKS FOR NOW