TODAY I WEAR

BEAUTY ESSENTIALS

IMG_8490

Dette indlæg handler om mine beautyfavoritter og de helt essentielle produkter for mig.
Fra venstre til højre: Gocce di Seta repair therapy oil er en hårolie, jeg bruger i håndklædetørt hår efter hårvask. Jeg elsker dens silkedråber, som passer perfekt til mit skandinaviske hår. Til mig er denne bedre end Moroccan Oil.
Ingredien mega moisture treatment er en lækker hårkur, som bidrager til at holde mine lokker sunde.
Elizabeth Arden eight hour cream må være klassikeren over dem alle. Jeg bruger den særligt på mine læber, men også andre steder, hvis jeg har behov for det.
Mac powder blush i farven “Peaches” sørger for at holde liv i mit vinterblege ansigt. Jeg bruger som regel denne på æblet af kinden, men skifter den sommetider ud med en solpudder, som jeg ligger under kindbenet.
Embryolisse lait creme concentre er den populære kultcreme, som også jeg har kært. Jeg elsker dens mælkekonsistens, som hurtigt absoberes af huden. Jeg bruger denne som dagcreme og påfører den efter rensning af ansigtet.
Balenciaga paris må være min (i hvert fald nuværende) signaturduft. Det er en rigtig lækker duft, men jeg kunne være fristet til at prøve en ny snart. Jeg har Escentric Molecules og en af Maison Martin Margielas Replica dufte i kikkerten lige pt.
Eyelash curler, som er købt i Matas. Denne bruger jeg flittigt (næsten hver dag), og den er virkelig god til at åbne øjet, hvilket jeg drager nytte af, eftersom jeg langt fra hver dag bruger mascara.
Klorane shampooing sec extra-doux er en tørshampoo, der er baseret på fugtgivende, blødgørende og beskyttende ekstrakt af havre, og den er virkelig min favorit! Den er god til opfriskning af håret og giver desuden god volumen.
La Roche-Posay thermal spring water er en fugtgivende og beroligende ansigtsspray, som jeg bruger efter ansigtsrens og før fugtighedscreme eller olie, samt når jeg har brug for et friskt pust. Jeg har desuden været glad for den, når jeg har fløjet, fordi huden har tendens til at udtørre under flyvninger på grund af lufttrykket.
Bioderma sensibio h2o er en makeupfjerner, som er rigtig god til sensitiv hud. Dens konsistens er præcis som vands. Virkelig god.
Juhldal face & body oil er en fugtgivende og naturlig olie, som jeg smører på huden hver aften efter ansigtsrens. Den er helt fantastisk og absolut anbefalelsesværdig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY I WEAR