2013 CRAZINESS IN PHOTOBOOTH

BEST BUYS 2013

IMG_3851IMG_1708
Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse, at min Balenciaga Velo og mine Won Hundred Hye er blandt mine bedste køb i år 2013. Det er begge ting, som jeg er rigtig glad for at have erhvervet mig. Netop Velo modellen havde jeg ønsket mig rigtig længe, og måtte simpelthen slå til, da jeg så den på Trendsales til en ret fornuftig pris i forhold til, at den kun var et halvt år gammel og havde original kvittering. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit køb, selvom det er mange penge bare lige at smide efter en taske. Men smuk er den, synes I ikke? Historen bag de fantastiske Won Hundred Hye boots er kort og godt om kærlighed ved første øjekast. Jeg købte dem ikke, da jeg så dem første gang og til min store fortrydelse af ikke at have købt dem, måtte jeg hurtigst muligt ind til København igen for at få fat i dem. De er meget anvendelige, da de både kan bruges til hverdag og ved festlige lejligheder. Hvad er jeres bedste køb i år 2013?

8 kommentarer

 • Er også rigtig rigtig glad for min Velo. Har længe kigget på TS, men priserne for modeller, jeg syntes var ok, og kom med kvittering, var oftest tæt på original pris, så jeg endte med at købe den fra Balenciagas hjemmeside. Og har aldrig fortrudt, selvom det er meget penge! Den er verdens lækreste taske (og lige efter kommer PS1 medium, synes jeg ;)) Til gengæld fandt jeg brugte Chloé biker støvler på TS til en fantastisk pris, og de er så behaglige. Elsker dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Misunder meget dine støvler! Umiddelbart de perfekte 90’er boots :-) Mine bedste køb i 2013 er alle dem fra USA; mit Balenciaga armbånd, mine Ray-Bans og mit T by Alexander Wang.www.barnafnatten.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan der være en macbook 13 i veloen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den kan LIGE være der, men det er ikke tit, jeg putter min derned, da jeg er bange for at ødelægge faconen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har det på sammen måde – ville aldrig bruge den som skoletasken til uni, fordi læderen er meget fin og tynd. Den kan rumme meget, men den ser bare ikke pæn ud så snart der er en macbook (eller air som min) er i – og der er nogle på Bal forums på nettet, der skriver at tasken har mistet formen. Jeg tager den en gang i mellem med, når jeg kun skal bruge mindre bøger… men til alt andet, da kommer den med :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige netop! Er helt enig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2013 CRAZINESS IN PHOTOBOOTH