ONE MORE BALENCIAGA BABY

DREAMING

BAGS
1 Chanel 2.55 // 2 Stella Mccartney Fallabella Chamois // 3 Celine Boston // 4 Chanel 2.55 // 5 Givenchy Antigona // 6 Celine Trio // Alexander Wang Rocco // 8 Alexander Wang Brenda // 9 Proenza Schouler PS1 // 10 Balenciaga Day // 11 Alexander Wang Donna // 12 Balenciaga Schoulder 
Lige nu drømmer jeg om at købe en ny taske. Ovenstående tasker er hver især perfekte i mine øjne, og nogle jeg længe har ønsket mig. Ligesom med sko har jeg en fetich for tasker desværre lidt for dyre tasker, he he. Men ikke desto mindre håber jeg, at 2014 bliver året, hvor jeg får købt mig nogle af ovenstående tasker i hvertfald bare én af dem. Hvilken taske er jeres drømmetaske?

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONE MORE BALENCIAGA BABY