ELIN KLING SELLING HER APARTMENT

GOODBYE AND THANKS FOR NOW

IMG_6423

Nu er Cecilie hjemme fra ferie, hvilket betyder, at min tid som gæsteblogger her på bloggen er ved at være ved vejs ende. Jeg har hygget mig rigtig meget med det, så tak fordi I kiggede med! Måske jeg kigger ind engang imellem fremover. Ellers kan I altid følge mig på insta (@emiliehartmann), hvilket ville være møg hyggeligt, selvom jeg desværre ikke er så flittig til at poste… Det må jeg hellere se at blive! TAK fordi I fulgte med <3

4 kommentarer

 • Det var hyggeligt med din blogging, Emilie :-)- og til dig, Cecilie: Din Bjørg ring – kan du holde ud at have den på? Og ville du evt. have lyst til at måle længden på den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Takker på Emilies vegne :)Ja, jeg kan sagtens holde ud at have den på, men den kan godt irritere lidt, da jeg ikke kan bøje fingeren, hvor jeg har den på, netop fordi den er ret lang….

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh ha… Overvejer virkelig at investere i den, fordi den er jo så smuk, men har det svært med ikke at kunne bøje fingere…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan jeg godt forstå – den er nemlig meget smuk! Men hvis jeg skal være helt ærlig, får jeg den simpelthen ikke brugt nok, mest fordi det med at jeg ikke kan bøje fingeren, det er lidt anstrengende, he he..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELIN KLING SELLING HER APARTMENT