DREAMING

ME FROM YESTERDAY

Ikke-navngivet-1

Vila jakke // Barneys New York rullekrave // Dr. Denim jeans // Won Hundred Hye boots // Balenciaga Velo taske // RayBan Meteor solbriller // Jane Kønig ringe

Som overskriften også siger er dette mit outfit fra i går. Jeg ved godt, at det måske er en smule mærkeligt at iføre sig solbriller en kold dag i januar måned, men sagen er den, at jeg synes det lige gav det sidste til outfittet. Anyway. Hvad synes I om det?

I næste uge vil bloggen blive nedprioriteret, da vi har studieuge på min skole, hvor vi alle skal lave en større opgave. Vi er allerede gået i gang med forberedelserne og som emne har min veninde og jeg valgt ‘unge og deres identitet’, her vil vi komme ind på de sociale medier og reality tvHvad er årsagen til, at nogle unge har brug for at blive bekræftet i alt, hvad de gør, og hvorfor iscenesætter de sig selv for at blive det? Det er noget af det, vi vil prøve at finde ud af. Jeg finder emnet særdeles relevant og interessant, så glæder mig faktisk til at komme ordentligt igang med projektet!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMING