SNOWFALL

NEWS FROM WOOD WOOD

Skærmbillede 2014-01-28 kl. 11.48.14
Dette indlæg er sponsoreret med udtryk for personlige holdninger.
Som anden del af mit samarbejde med Sprouts vil jeg her præsentere jer for Wood Woods nye kollektion ”Heroes”, som var på catwalken i går til Copenhagen Fashion Week. Showet foregik i en kæmpe hal på Refshaleøen under røde, orange, lilla og beige klatrevægge og Kenton Slash Demons beats. Se ovenstående video, som tager dig med backstage, hvor du kan høre Karl Oskar fortælle om den nye kollektion. Som der også fortælles i videoen er kollektionen et miks af 50’ernes krigsfilm, bjergklatreres udstyr og street fashion, så tøjet har både traditionelle og moderne elementer. Stribede klatresnore var brugt som snørebånd, og uld var mikset med fede print og tern, mørke farver og peacoats. Hvis I ikke fik læst indlægget fra igår om, hvad Sprouts helt præcist går ud på, kan I læse det her. Du kan også se mere på inspirationsplatformen Sprouts.
Så I showet i går, hvis ja, hvad synes I om det og ikke mindst Wood Woods nye kollektion?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNOWFALL