MY USA TRIP

Q&A

IMG_5477

Her kommer mine svar på jeres spørgsmål, som I stillede i indlægget her
 
Hvordan har dine omgivelser med, at du er blogger? (klassekammerater, venner osv.) Hverken mine venner eller familie har noget imod, at jeg blogger, derimod giver de mere udtryk for, at de er stolte af mig og alt det, jeg har opnået med bloggen indtil videre. Især mine forældre bakker mig rigtig meget op, hvad angår ting, der kan være i forbindelse med bloggen. Det kunne for eksempel være kørsel til eventuelle events, interviews, shoots mm.
Hvad SKAL man bare se, når man er i USA? (butikker, steder osv.) Det kommer jo an på, hvor i USA man befinder sig. Jeg kan kun udtale mig om de steder, jeg har været på min rejse, nemlig New York, Los Angeles og San Francisco. I New York skal man helt klart opleve 5th. Avenue, Times Square, musical på Broadway, sightseeing i bus, en sejltur, hvor man sejler ud til Frihedsgudinden, Central Park, Empire State Building eller Rockefeller. I Los Angeles vil jeg klart anbefale, at man køber en VIP tur til Universal Studios og bruger en dag dér, ser voksfigurerne på Madame Tussauds, går på Red Line, tager til Camarillo outlet samt tager på sightseeing rundt i Hollywood. I San Francisco skal man opleve Pier 39, Golden Gate bridge, Muir Woods, Lombard Street (den mest snoede gade) og en tur i sporvogn.
Hvilke blogs læser du til hverdag? Jeg læser faktisk ikke særlig mange blogs dagligt. Jeg tjekker som regel kun de blogs, hvor jeg “kender” personen bag, og oftest er det også mest de personer, som bor i samme by som jeg selv.
Hvordan vil du beskrive dig selv og din stil? Jeg vil beskrive mig selv som en kreativ, følsom og perfektionistisk person, der stiller høje krav til mig selv og min omverden. Jeg vil beskrive min stil meget kompineret og alsidig. Jeg er meget til det minimalistiske og rene linjer, men samtidig elsker jeg at kombinere forskellige stilarter.
Er det stressende at have en blog samtidig med, at du går i skole og skal være social? Til tider kan det godt være stressende, ja, men samtidig gør det mig jo også glad, da jeg brænder så meget for mit arbejde med bloggen.
Hvad er dit favorit items i din garderobe pt? Lige pt. er mit favorit item i min garderobe mit nye Balenciaga armbånd. Jeg har nærmest haft det siddende på mit håndled, ligesiden jeg fik det, så det er absolut et smykke, jeg kommer til at holde meget af. 
Hvad bruger du af make-up til hverdag? Jeg ikke den, der går med meget make-up til hverdag, da jeg ikke synes, det er en nødvendighed. Når jeg har make-up på, begrænser jeg det til lidt mascara, øjenbrynsblyant, concealer og pudder. 
Hvis du kunne ændre noget ved dig selv, hvad ville det så være? Hm, jeg tror her, at det må være min perfektionisme, der bryder ind. At være perfektionist kan både være positivt, men for den sags skyld også negativt, da det hurtigt kan tage overhånd og blive en belastning i hverdagen. Så af den grund kunne jeg godt tænke mig, at jeg ikke var nær så perfektionistisk.
 Hvad for nogen kvaliteter kan du godt lide i folk? Jeg værdsætter specielt folk omkring mig, der udstråler glæde, ærlighed, åbenhed, hjælpsomhed og ikke mindst kærlighed og humor.
 Hvad får dig til at føle dig godt tilpas? Jeg er føler mig godt tilpas, når jeg har trænet og derefter ifører mig noget komfortabelt tøj.
 Hvad er dit bedste køb? Mit bedste køb må være min MacBook, da jeg bruger den dagligt, og ikke kan se, hvordan jeg skulle kunne undvære den.
Jeg håber, I fik nok svar på jeres spørgsmål, ellers må I lige smide en kommentar. Husk forresten at følge med her på bloggen senere, hvor det første indlæg af min 2013 week kommer.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY USA TRIP