ADIDAS SUPERSTAR

SPROUTS – MAKE IT GROW

Skærmbillede 2014-01-28 kl. 11.48.14

Dette indlæg er sponsoreret med udtryk for personlige holdninger.
Sprouts er en digital platform lavet i samarbejde mellem Wood Wood og Samsung. Her forenes de kreative kræfter for personlige perspektiver på kreativitet, mode og design under Copenhagen Fashion Week. Syv unge kreative københavnere danner rammen om et højt profileret digitalt galleri, som deler inspiration med udgangspunkt i deres respektive kreative felt på den digitale platform Sprouts. De unge udgør designere, fotografer, musikere og andre ildsjæle, der brænder for mode, inspiration og nye tendenser. Iblandt Sprouts’ne er den elektroniske musiker Sekouia, illustrator og arkitektstuderende Caroline Sillesen og fotografaspirant Oscar Meyer.

Sprouts er tænkt som en åben inspirationsplatform, hvor alle kan tage del i projektet ved at bruge #sproutsdk på Instagram på billeder, der viser inspiration og kreativitet. Billeder, videoer, ideer og reportager vil løbende blive uploadet til Sprouts, hvor man kan følge med i det hele på en gang eller søge efter specifikke emner, personer eller temaer.
Formålet med dette projekt er at lancere et slutprodukt i form af for eksempel en coffee table book, en udstilling eller en kortfilm i løbet af foråret. Lyder det ikke bare spændende?
 
Gå ind og tjek Sprouts ud lige her og lad jer inspirere af de unges opslag på sitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADIDAS SUPERSTAR