BACK IN TOWN

THIS WEEK’S QUESTION AND ANSWER

tumblr_lyxgryI4NK1qhimffo1_400

Nu har I muligheden for at stille mig alle de spørgsmål, I har lyst til i kommentarfeltet nedenunder, og jeg vil lave et indlæg med svar på alle jeres spørgsmål næste tirsdag. Håber, I er med på ideen. Det er tilladt at spørge om alt mellem himmel og jord – så bare fyr løs!

5 kommentarer

 • hvordan har dine omgivelser med at du er blogger? (klassekammerater, venner, osv.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvornår kommer der flere indlæg om din tur til USA? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad SKAL man bare se når men er i USA? (butikker, steder osv)Hvilke blogs læser du til hverdag?hvordan vil du beskrived dig selv og din stil?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læser du selv blogge, og hvis ja, hvilke nogen er dine yndlings blogge?Er det stressende at have en blog samtidig med at du går i skole og skal være social?Hvad er dine favorit items i din garderobe pt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad bruger du af make-up til hverdag?Hvis du kunne ændre noget ved dig selv, hvad ville det så være?Hvad for nogen kvaliteter kan du godt lide i folk?Hvad får dig til at føle dig godt tilpas?Hvad er dit bedste køb?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK IN TOWN