FAVORITE TREND 2013

THROWBACK 2013

IMG_4074

Bedre sent end aldrig, ikke? Med starten på et nyt år, følger selvfølgelig en gennemgang af det seneste års højdepunkter. Jeg elsker selv at læse denne type indlæg, da jeg nyder at se tilbage på det forgangne år og mindes alle de skønne ting, der er hændt. Her kommer årets vigtigste og mest betydningsfulde oplevelser i mit 2013:
* startet på mit sidste år af folkeskolen, hvor jeg har gået i hele mit skoleforløb. * været til Motorsport Award med speedwaykører Mikkel Bech, som blev afholdt i Cirkusbygningen med Wallmans Dinnershow. * opnået en hvis tilfredshed med mit yndlingsfrirum; LIKE BLACK, som voksede sig endnu større i løbet af året, hvor flere fantastiske læsere kom til. TUSIND TAK for det! * flyttet fra mit hjem, hvor jeg boede i hele 12 år, hvilket har været en følelsespræget oplevelse for mig, men som endte med at blive en positiv forandring. * været på et spændende og inspirerende praktikophold hos Jane Kønig. * været på ferie i Tyrkiet hele 3 gange. * haft gode og hyggelige stunder i min yndlings by København i selvskab med familie og veninder. * været igennem et langt og hårdt sygdomsforløb, som har gjort mig til en stærkere person. * fejret min 15 års fødselsdag med James Bond tema. * købt mit bedste køb til dato – nemlig min Balenciaga Velo, som jeg længe havde drømt om. Jeg er stadig lykkelig over at være i besiddelse af så en lækker taske på trods af, at det er det dyreste, jeg nogensinde har sparet op til. * tilbragt min juleferie i USA med min familie. Det var en drøm, der gik i opfyldelse endelig at opleve New York, Los Angeles og San Fransisco, og klart også det største højdepunkt for mig i 2013.
2013 har altså budt på glæde, udfordringer, fest og farver, kærlighed, rejser, sygdom, men på trods af sidstnævnte har det alligevel været et ret fantastisk år for mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITE TREND 2013