A WHOLE NEW YEAR

TODAY I WEAR

IMG_6458IMG_6450
IMG_6471

Bluse – Wood Wood, bukser – H&M, sneaks – Adidas
 
Jeg håber, I alle har haft en rigtig dejlig aften og nat! Det har jeg. Nu er vi jo trådt ind i et nyt år, hvilket for mange betyder en ny start eller starten på noget nyt. Til dette formål bruger mange mennesker nytårsforsæt. Jeg selv tror ikke på disse – i hvert fald ikke de specifikke af slagsen. F. eks. fyldes træningscentrene i starten af det nye år med ambitiøse mennesker, der har besluttet sig for, at de skal tabe de overflødige kilo nu. Men i virkeligheden vil disse automatisk miste motivationen, fordi livsstilændringen skete alt for drastisk. Derfor synes jeg generelt, at nytårsforsæt er lidt overflødige. For at man kan lave en (næsten) hvilken som helst ændring i sit liv, har man brug for tid. Det mener jeg i hvert fald, og jeg har derfor ingen nytårsforsæt selv. Har du et?
Dagens outfit var rigtig simpelt og behageligt, hvilket var præcis, hvad jeg havde brug for på sådan en træt dag. Jeg har brugt dagen på hygge med min familie (og lidt Netflix, haha) – much needed.

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A WHOLE NEW YEAR