PERSONAL

AW BRENDA

IMG_6783

Jeg har længe ønsket mig denne fine taske fra Alexander Wang, og nu er den ENDELIG blevet min! Jeg fandt den tilfældigt på Trendsales som ny til en rigtig god pris, hvilket gjorde at jeg slog til med det samme. Jeg kan slet ikke beskrive min begejstring og glæde for at have købt den, he he. Den er helt perfekt i mine øjne og har en rigtig god størrelse. Herudover har den også det mest lækre og bløde skind. Jeg tænker, at den vil være rigtig god at have med mig, når jeg skal til afslutningsgalla på min skole. Jeg har endnu ikke fundet mit endelige galla outfit, men er sikker på, at tasken lige vil pifte outfittet op med dens rå look sammen med en masse smykker fra Jane Kønig og mit armbånd fra Balenciaga.

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERSONAL