SMASHBOX

A WARM WELCOME

Secret

Kære læsere. Som I nok allerede har læst på mine gamle blog, er LIKE BLACK flyttet her til Bloggers Delight, hvor jeg fra nu af vil blogge. Jeg er vildt glad for endelig at være tilbage på blogger fronten, og er mere end klar på at smide massevis af indlæg i jeres retning!

Jeg vil gerne takke Daniel, som har været med på sidelinjen og den venligste sjæl til at svare på mine uendelige mange spørgsmål og hjælpe mig, når jeg har haft brug for hjælp. Vi har stødt på en del udfordringer undervejs blandt andet ved overførsel af indhold fra min gamle blog, hvilket også har resulteret i, at der er en del kommentarer, som ikke er kommet med, heldigvis er det kun fra ældre indlæg. I skal forresten slet ikke bekymre jer om at få flyttet jer på Bloglovin, det skulle jeg meget gerne få styr på snart. Jeg er selv meget tilfreds med det endelige resultat og håber, at I også synes om det.

Til slut vil jeg byde jer alle rigtig hjertelig velkommen til den nye udgave af LIKE BLACK.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SMASHBOX