SOME SPRING BUYS

DREAMING ABOUT AN APARTMENT

Ikke-navngivet-1

Her får I endnu et indlæg på interior fronten, da dette optager mig særdeles meget i øjeblikket. Jeg føler mig vildt inspireret af ovenstående billeder, og får endnu mere lyst til at designe mit eget sted, hvor jeg ville have flere rum at gøre godt med. Jeg beklager forresten gårsdagens stilhed. Jeg tog mig selv en fridag fra bloggen, da dette var nødvendigt for mig.

6 kommentarer

 • Jeg glæder mig virkelig også til at få mit eget sted. Helst i Århus hvor jeg bor i noget lignende overstående. Åh!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Så forståeligt! Århus er iøvrigt også en fed by :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh, det er virkelig lige sådan jeg drømmer min kommende lejlighed skal se ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh sikke nogle lækre billeder du har samlet! Jeg kunne flytte ind lige med det samme! Jeg er vild med, at hvid er så “in” lige nu. Jeg synes det er roligt og inspirerende og jeg prøver selv, at indrette mit værelse så lyst så muligt – og så må man jo bare glæde sig til man en gang flytter til eget sted med MASSER af rum at designe ;)

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOME SPRING BUYS