WHAT ABOUT MONEY?

MORE BUYS FROM THE US

Der er mange, som har efterspurgt et indlæg, hvor jeg viser, hvad jeg har købt i USA og da jeg jo har lavet separate indlæg løbende med træningstøj, sneakers, accessories og make-up ses ovenstående resten af mine køb fra USA endda i form af en video. Størstedelen af de viste items er fra Barneys New York og ZARA, og så er der lige et enkelt item fra Adidas. Alle tingene er i den lækreste kvalitet – specielt det fra Barneys New York, hvor det meste er lavet af cashmere.

 Jeg vil lige påpege, at jeg udmærket godt ved, at jeg ikke ligefrem er en haj til dét med videoredigering, og kvaliteten er ej heller helt i top, men I kan dog selv forbedre den lidt ved at sætte videoen i HD. Det har taget mig ret lang tid at klippe det hele sammen, så jeg håber selvfølgelig, at I vil tage godt imod videoen. Og lad mig da endelig lige vide, hvad I synes om den! Kan I alle have en hyggelig søndag aften.

16 kommentarer

 • Louise

  Seriøst, jeg elsker elsker elsker din blog! Bare fortsæt det gode arbejde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fin video! Jeg elsker, når man får lov at se tøjet på en lidt anden og mere ”levende” måde :-) Har faktisk også selv planer om at lave en video lignende, som lidt afveksling fra de ”almindelige” outfit indlæg :-)

  http://beingblackster.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hvis jeg må komme med mening, behøver du ikke vise hver enkelt ting i så lang tid af gangen, så lang tid behøver man ikke for at se en sort trøje ;)

  Håber det er okay jeg lige kom med min mening!

  Din blog er dybt inspirerende btw :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Fint nok, det er jo din holdning.
   Tak, skal du have.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hej Cecilie! Kan du en dag lave et indlæg, hvor du viser, hvordan du vil style din moss copenhagen cardigan? :)

  Har du forresten været i Rom? Hvis du har, kan du så anbefale nogle gode butikker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det er på lige på trapperne!
   Nej, desværre.

   – Tjek din mail iøvrigt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op hvor er det en god video, og en super god måde at
  vise sit nye tøj frem! :)

  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er imponeret! ;) Sikke en fin video – og sikke nogle lækre ting du fået købt dig.

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Tusind tak! Det er jeg SÅ glad for at høre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej. Jeg kan godt lide dine videoer og tænkte på om du ikke kunne lave nogle flere? xoxo

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT ABOUT MONEY?