WHAT ABOUT MONEY?

MORE BUYS FROM THE US

Der er mange, som har efterspurgt et indlæg, hvor jeg viser, hvad jeg har købt i USA og da jeg jo har lavet separate indlæg løbende med træningstøj, sneakers, accessories og make-up ses ovenstående resten af mine køb fra USA endda i form af en video. Størstedelen af de viste items er fra Barneys New York og ZARA, og så er der lige et enkelt item fra Adidas. Alle tingene er i den lækreste kvalitet – specielt det fra Barneys New York, hvor det meste er lavet af cashmere.

 Jeg vil lige påpege, at jeg udmærket godt ved, at jeg ikke ligefrem er en haj til dét med videoredigering, og kvaliteten er ej heller helt i top, men I kan dog selv forbedre den lidt ved at sætte videoen i HD. Det har taget mig ret lang tid at klippe det hele sammen, så jeg håber selvfølgelig, at I vil tage godt imod videoen. Og lad mig da endelig lige vide, hvad I synes om den! Kan I alle have en hyggelig søndag aften.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WHAT ABOUT MONEY?