SNAPSHOTS FROM MY 'NEW' ROOM

MY FORGOTTEN CHRISTMAS GIFT

IMG_2623 IMG_2626

Jeg har helt glemt at vise jer min iPad Air, som mine forældre forærede mig noget af i julegave. Den har af flere omgange stået på min ønskeliste, hvilket den også gjorde til jul, da vi var i Apples hjemland USA henover jul og nytår. Da vi nærmede os hjemrejsen overraskede mine forældre mig med, at vi skulle besøge en af de to Apple butikker i San Francisco. Jeg blev ikke mindre glad, da de så fortalte, at de ville give et større tilskud til en iPad efter eget valg som julegave. Og da jeg ikke havde brugt alle de penge, som jeg havde sparet op til turen, var der rigeligt til, at jeg kunne betale resten selv. Jeg besluttede mig selvfølgelig for, at jeg gerne ville have en iPad Air, da den jo som sagt havde stået på min ønskeliste i længere tid. Jeg bruger den flere gange om dagen, og synes, at den er rigtig anvendelig til blog relateret arbejde, herudover er den også bare nem at gå til. Jeg er altså, som I nok kan fornemme, rigtig glad for den og vidst også lidt af en Applefreak.. Da vi kom hjem til Danmark, købte jeg dette meget fine cover, som I ser lidt af på ovenstående billeder. Coveret, der iøvrigt er i ægte læder er designet af meget dygtige Christina fra Passion for Fashion og forhandles blandt andet i Inspiration.

8 kommentarer

 • Jeg skal snart til USA (New York) og overvejer at købe mig en iPad. Kunne derfor rigtig godt tænke mig at høre, om der er gode penge at spare der? :-) De er vel billigere at købe i USA?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det vil jeg sige ja. Mener, at jeg sparede omkring 900 kroner, så det kan godt betale sig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker gave! Og vildt fin cover. Jeg er også selv lidt af en apple freak – så jeg kender godt følelsen ;) haha

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Ja, blev helt vildt glad! Tak, he he :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Hvor har du fundet det lækre baggrundsbillede af marmor? Det er super fint :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Vildt fedt cover, hvor er det fra :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Hvis du læser i teksten står det der ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNAPSHOTS FROM MY 'NEW' ROOM