I WOULD LIKE TO WEAR...

SOME (NEW) RANDOM FACTS ABOUT ME

Ikke-navngivet-1

Jeg fik huller i ørerne i en alder af 3,5 år. Jeg havde pandehår og var ret lyshåret som lille. Jeg bliver let køresyg. Jeg elsker at lave sjove bil lege. Hvide roser og hvide tulipaner er mine absolutte yndlingsblomster. Jeg har altid fået at vide, at jeg ligner en chimpanse unge. Jeg er på ingen måde kulturel. Jeg går meget op i indretning. Jeg har netop bestilt to plakater til mit værelse, som jeg glæder mig (meget!) til at modtage. Jeg har planer hver eneste dag i denne uge, og det stresser mig helt vildt. Jeg trænger enormt meget til ferie. Hvis jeg var et dyr, ville jeg være en delfin – enormt kærlig og glad. Jeg har rigtig meget lyst til at gå ud og shoppe alle mine penge væk nu, hvor jeg har fået løn. Jeg er netop blevet optaget på Handelsskolen.

12 kommentarer

 • Annika

  Er rigtig vild med disse slags indlæg på din blog :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  ZBC i næstved?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Jep, hvorfor da? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Har også selv overvejet at gå der, er dog optaget på Herlufsholm nu. Men havde overvejet ZBC rigtig meget før jeg valgte Herluf :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Arh okay, men tillykke med optagelsen på Herluf!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Mange tak for det Cecilie! Og tillykke til dig med optagelsen på Handelsskolen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Jeg takker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg! Det er så hyggeligt – man føler, at man kender bloggeren bag skærmen liiidt bedre ;) Må jeg spørge hvor du arbejder?

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Mange tak. Jeg arbejder i min fars firma og så selvfølglig også her på bloggen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Viser du plakaterne på bloggen, når du har fået dem? Har lige pt nogle tomme rammer, som skal udfyldes! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WOULD LIKE TO WEAR...