I WOULD LIKE TO WEAR...

SOME (NEW) RANDOM FACTS ABOUT ME

Ikke-navngivet-1

Jeg fik huller i ørerne i en alder af 3,5 år. Jeg havde pandehår og var ret lyshåret som lille. Jeg bliver let køresyg. Jeg elsker at lave sjove bil lege. Hvide roser og hvide tulipaner er mine absolutte yndlingsblomster. Jeg har altid fået at vide, at jeg ligner en chimpanse unge. Jeg er på ingen måde kulturel. Jeg går meget op i indretning. Jeg har netop bestilt to plakater til mit værelse, som jeg glæder mig (meget!) til at modtage. Jeg har planer hver eneste dag i denne uge, og det stresser mig helt vildt. Jeg trænger enormt meget til ferie. Hvis jeg var et dyr, ville jeg være en delfin – enormt kærlig og glad. Jeg har rigtig meget lyst til at gå ud og shoppe alle mine penge væk nu, hvor jeg har fået løn. Jeg er netop blevet optaget på Handelsskolen.

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WOULD LIKE TO WEAR...