DREAMING ABOUT AN APARTMENT

STILETTOS

IMG_2801IMG_2797

Jeg har helt glemt alt om at vise jer mine, efterhånden ret gamle, lak stiletter, som jeg købte i anledningen af min 15 års fødselsdag. De er fra Steve Madden, og er købt på Shopbop, jeg er dog ikke sikker på, om de forhandler dem længere (hvis dette ikke er tilfældet kan I finde nogle, der ligner dem på en prik her og endda på udsalg!) Man skulle ikke tro det, men de er faktisk ret komfortable af et par stiletter at være. Og selvom jeg ikke har brugt dem så meget, er jeg rigtig glad for dem – de er super velegnet til at peppe ethvert sæt op. Hvad synes I om dem? Kunne I eventuelt være interesseret i at se, hvordan jeg ville style dem?

10 kommentarer

 • Mia

  De er rigtig flotte. Har selv overvejet at købe et par “spidse stiletter” dog matte. Vil rigtig gerne se forslag til styling :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hej søde cecilie. Jeg elsker din blog og du er virkeligt en KÆMPE inspiration.
  – lige et lille spørgsmål. Hvor lang er din jane kønig lovetag halskæde? Alså hvor lang er kæden?
  Jeg skal nemlig bestille min og jeg synes, at den er så flot på dig så jeg vil lige høre hvad længde du har den i:-)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Jeg har min lovetag halskæde i den korteste længde :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie M. Kirkeby

  De er supe fede! Hvor høje er de?

  Jeg kunne selv finde på at style dem med et par slidte boyfriend jeans, en hvid tee og en lækker taske!

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Mener de er omkring 8 cm :)

   Det ville se vildt godt ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de cool, og sofistikerede. Det kunne da helt sikkert være fedt at se, hvordan du ville style dem :-)

  – Maria

  http://another-me.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Cecilie,
  Jeg har længe kigget på siden shopbob, men har ikke turde købe noget i forhold til told osv. Tænkte på om du kunne fortælle mig lidt omkring det, hvis du kender/har handlet over siden, i forhold til hvad du har erfaret? :-)

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Jeg mener nok, at da jeg bestilte fra Shopbop kom der told oveni, desværre. Men det kan man nok ikke komme udenom :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DREAMING ABOUT AN APARTMENT