LET'S GO OUTSIDE

THINGS NOT TO DO

Ikke-navngivet-1

Forleden dag kom jeg på den idé at lave et indlæg med de her såkaldte “life hacks”, og siden da er jeg kommet i tanke om nogle smådumme/-pinlige situationer, som alle er baseret på virkelige hændelser, og som mange af jer måske kan nikke genkendende til. Jeg har valgt at omskrive dem til gode råd, og håber, I kan se det sjove og selvironiske i det.

1: Lad vær med at tro, at du har massere af tid om morgenen, og derfor går og tuller rundt i stedet for at gøre dig klar alene af den grund, at du tror, du kan nå hen på din skole på ingen tid, fordi du bor så tæt på.

2: Hav aldrig din mobil i hånden i så lang tid, at du til sidst ikke registrerer, at den er der, og derfor spørger folk omkring dig, om de har set den, lige indtil du flovt opdager, at du sidder med den i hånden.

3: Tøm aldrig din konto som det første, når du har fået løn og brug i det hele taget aldrig dine penge på en dyr erhvervelse, når du ved, at du kun lige akkurat har råd til denne, og derfor heller ikke har penge nok til at købe de strømper, du står mangler.

4: Sæt aldrig din mobil på snooze om morgenen efter din alarm har ringet ligegyldig, hvor træt du end er. Jeg kan garantere dig for, at du ikke vil føle dig mere udhvilet efter de 5 minutter ekstra søvn, men derimod får rigtig travlt med at gøre dig klar og komme i skole, på arbejde eller til en aftale til tiden.

5: Husk altid at have din iPhone oplader med overalt, eftersom iPhones har en tendens til at løbe tør for strøm, når den er mest nødvendig.

6: Husk altid at låse døren (hvis det altså er muligt), når du skal på toilet eller i bad. Du kunne jo få uventet besøg, hvilket kan blive en ret så pinlig situation.

7: Hav altid et par ørepropper klar, hvis du ved, at din bror eller søster får natteligt besøg af det andet køn. Det kan gå hen og blive en meget lang nat uden.

8: Forlad endelig ikke din mobil eller computer med Facebook åben. Du vil med garanti blive facerapet eller det, der er værre.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET'S GO OUTSIDE