SPRING FEELING

WHAT ABOUT MONEY?

Money

Jeg får enormt mange spørgsmål vedrørende min økonomi, hvilket jeg synes er utrolig personligt, og af den grund vil jeg heller ikke gå i detaljer med det. Oftest stillede spørgsmål omhandlende dette emne lyder på: “Hvordan får du råd til alle dine dyre køb i en alder af 15 år?”. Jeg vil først og fremmest gerne lige slå én ting fast; pengene kommer altså ikke bare flyvende til mig. Jeg arbejder cirka to gange om ugen som rengøringsdame (og ja, I hørte rigtigt; rengøringsdame). Jeg tjener altså mine egne penge, og betaler således alle mine dyre køb selv. Jeg får et fast beløb til tøj- og lommepenge hver måned, hvilket fungerer ret godt for mig, da jeg hermed selv kan styre hvad, hvornår og hvor mange penge jeg bruger på den enkelte ting. Ønsker jeg mig noget som for eksempel en dyr taske, jamen så sparer jeg ganske enkelt op til den og eventuelt sælger jeg også ud af garderoben for at opnå det høje beløb. Og så handler det selvfølgelig mere om prioritering end så meget andet. Jeg køber hellere lidt dyrere og tidsløse ting, som oftest holder lidt længere. Herudover går mine penge sjældent på cafébesøg og andet, men derimod på materielle goder, hvilket det altid har gjort.

Jeg håber, at dette indlæg gav en bedre forståelse af, hvordan jeg får pengene til at slå til i hverdagen.

9 kommentarer

 • Emma

  Hej Cecilie.
  Super fint indlæg. Jeg ville høre hvor du har købt din pung? Har ledt overalt efter den.
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Mange tak. Jeg fik den i julegave forrige jul, så det kan jeg desværre ikke svare dig på :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Du kan købe den i Magasin Samsøe&Samsøe, Ilum i Acne, i Acnes egen butik :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Klara Leonora

   Acne i Gammel Mønt har den også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det er så dejligt, at I kan hjælpe hinanden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også at økonomi er alt for personligt på en blog. For at være helt ærlig, så rager det da ikke nogen. Ikke at det er nogen kritik til dig – det er mest dem der snager i andres økonomi, som jeg har det rigtig svært ved. Jeg synes det er et fint, forklarende indlæg, og jeg havde præcis samme indkomst, da jeg gik i 9. klasse, men lommepenge/tøjpenge forsvandt da jeg smuttede på efterskole, øv, he he.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vesna Barbu

  Synes simpelthen at folk er alt for nysgerrige det er da selfølgeligt en personlig sag ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Kan egentlig godt forstå folks undring over, hvordan jeg i alverden kan købe alle de ting, jeg køber. Men ja, det kan også gå hen og blive for personligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING FEELING