WEARING STRIPES

A FEW HAIRSTYLES I LIKE

HAIR DO

1. Maroccanoil olie // 2. Mason Pearson børste // 3. GHD Eclipse glattejern // 4. hårnåle // 5. Marroccanoil varmebeskyttelse // 6. Clound Nine krøllejern // 7. NAK saltvands spray // 8. Matas tørshampoo // 9. Mason Pearson kam // 10. elastikker

Her på denne skønne solskins søndag får I lige et lille inspirations indlæg med et par fine frisurer samt nogle anbefalelsesværdige produkter, der kan hjælpe de lækre looks på vej. Lige fortiden er jeg særligt vild med den helt stramme og shiny hestehale, det lidt rodede, tilfældige, bølgede hår og fletninger, som også er de looks, I ser på collagen ovenfor. Hvilke frisurer har I på jeres nethinde i øjeblikket?

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEARING STRIPES