SOMETHING ROSA WITH PEARLS

INTERIOR WISHES

INTERIOR WISHES

 
På ovenstående Polyvore ser I mine nuværende ønsker til indretning af mit værelse. De af jer, der kender mig ved, at jeg har det med at flytte om på mine ting hele tiden, men da jeg efterhånden har fået flere store ting, der ikke er så let flytbare, må min trang til forandring tilfredsstilles ved at tilføje nye ting. I har måske allerede bemærket, at jeg er blevet helt vild med kobber og marmor både hver for sig og i kombination. Og min sidste nye tilføjelse til mit værelse er overraskende nok derfor i kobber, som jeg glæder mig til at vise jer! I kan forresten se, hvor alle ovenstående ting er fra lige her.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMETHING ROSA WITH PEARLS