CRAVING FOR

STYLISH

Ikke-navngivet-1

Vero Moda trenchcoat // ZARA top // Acne jeans // Steve Madden stiletter // Balenciaga Velo taske // Ray Ban Wayfarer // Bjørg ring // Jane Kønig smykker

En lidt mere feminin og stilet side af mig, som I nok ikke har set før, kommer specielt til udtryk i dette outfit – sådan en side har jeg altså også, og tror faktisk, at jeg vil begynde at dyrke dette look lidt mere fremover. Desuden får I også min nye trenchcoat og stiletterne, som jeg viste jer i indlægget her, at se i fuld aktion. Jeg er faktisk ret vild med dette lidt mere sofistikeret og formelle look, hvis jeg selv skal sige det. Hvad synes I om det?

18 kommentarer

 • Emma

  Hej Cecilie!

  Hvor høj er du egentligt? – og hvis du selv måtte bestemme, hvor høj ville du så være? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Jeg er omkring 1.62. Åh, det ved jeg virkelig ikke.. Der er jo fordele ved ikke at være så høj, men selvfølgelig også en del ulemper. Måske synes jeg, at 1.70 ville have været en passende god højde :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Super lækkert outfit!

  Går lidt selv og tænker på om jeg skal købe den trenchcoat.
  Vil du sige den er penge værd? Og hvordan er den i str.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Tusind tak :)
   Var faktisk selv lidt i tvivl om, jeg skulle beholde den, men fin er den nu alligevel, så jeg besluttede mig for at beholde den. Jeg vil mene, at den er meget størrelsestilsvarende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du er altså fab. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er fandme SÅ lækkert det outfit dér! Du ser meget voksen og sofistiskeret ud, det klæder dig virkelig :-) Jeg er vild med trench coat’en, den tror jeg, at jeg må erhverve mig. Den falder virkelig lækkert :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Synes, at looket måske er lidt for tungt :-D Måske en læderjakke ville kunne have løftet det lidt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er super fedt! Din trenchcoat er jo for lækker – det samme er stilletterne og tasken, så hvordan kan det gå galt? ;) det er super fint med halskæderne og de andre smykker til – de tilføjer lige en lille rå tone

  Emma
  http://www.thecasualcliche.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Havde du det på i skole? Ikke fordi der er noget galt med det, du ser virklige flot ud! Rigtig fedt outfit.
  Men er det ikke sådan liiiidt fint til skolebrug? :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Nej he he dog ikke, havde selvfølgelig ikke skoene på – det havde været ret upassende, synes jeg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Wauw. Normalt skriver jeg aldrig kommentarer på blogs, da jeg ikke har tid til det eller orker det. Men det her blev jeg simpelthen nødt til at kommentere. For satan da, hvor er det bare et utrolig smukt outfit. Stilen rammer plet, så gennemført og enkelt. ELSKER stilletterne, er selv helt vildt med den trend! Virkelig flot. Credz herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Tusind mange tak for din kommentar og dine rosende ord, det varmer <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Maria

  Virkelig inspirerende outfit! Du bærer det virkelig flot :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAVING FOR