OUTFIT INSPIRATION #2

THESE LOVELY EASTER DAYS

Fotografi-den-10-04-14-kl.-15.53-41

Jeg tænkte at en lille update på, hvad jeg går og laver her i påsken ville være oplagt. I har nok bemærket, at det er begrænset med indlæg, jeg smider ud for tiden. Dette skyldes, at jeg simpelthen har valgt at slappe rigtig godt og grundigt af, mens jeg har ferie, da bloggen let kommer til at fylde for meget i min hverdag, hvilket jeg selvfølgelig håber, at I har forståelse for. Ellers tilbringer jeg egentlig bare min tid med at hygge med min familie, være i fitnesscentret, være sammen med venner og veninder, gå til fester, arbejde og ikke mindst være til påskefrokoster. Og hold da op hvor jeg nyder disse feriedage, dog synes jeg, at tiden flyver af sted, og inden jeg ser mig om, er det hverdag igen.. Hvad laver I her i ferien? Nu vil jeg gå ud og nyde det dejlige solskinsvejr. Rigtig god påske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT INSPIRATION #2