SUMMER VIBES

HELLOGOODBYE

Skærmbillede 2014-05-29 kl. 16.52.20

Jeg tænkte, at jeg lige ville checke ind og sige hej samt vise dig, hvad jeg var udklædt som på sidste skoledag i går. Som du kan se og nok allerede har set på min Instagram (cecilieslemming), var jeg gepard. Jeg har desværre ikke bedre billeder at vise dig end disse billeder, som er taget med min iPhone. Det må du lige bære over med. Dagen forløb således, at vi startede med at spise fælles morgenmad, hvorefter vi spillede en omgang rundbold mod lærerne og kastede med karameller. Herefter gik vi på dyrskuepladsen, hvor der var arrangeret fest for alle skolerne i Næstved. Ved spisetid tog vi så videre til efterfest hos en fra min klasse efterfulgt af en bytur. Jeg kan godt mærke på min krop i dag, at jeg vidst fik danset lidt rigeligt. På trods af vejret ikke var det bedste, var det nu alligevel en rigtig god og festlig dag med en masse alkohol indenbords!

Nu har jeg læseferie, og det føles enormt skønt! Denne weekend vil jeg forhåbentlig terpe en masse fysik og kemi, da jeg allerede skal op på tirsdag. De af jer, som har sidste skoledag næste år; Glæd jer og husk endelig at nyde det – tiden går nemlig enormt hurtigt. Nu vil jeg fortsat pleje mine tømmermænd..

12 kommentarer

 • Ditte

  Årh jeg ville ønske jeg havde sidste skoledag igen! Det var så sjovt :) men nu kan jeg se frem til en sidste skoledag og studenterhue om 2 år! Det bliver fedt :)
  Håber du havde en fantastisk dag, det lyder sådan!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   He he, det kan jeg godt forstå!
   Det havde jeg i hvert fald <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Hey, ville bare lige høre hvor I kan gå i byen henne, når i kun er 15/16 år? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   I går holdte Cavo 16+ i anledningen af sidste skoledag :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser skide godt ud! :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis du har lyst. knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Felsinger

  Ih hvor er det dog et fint kostume! Kan godt huske min sidste skoledag sidste år, helt igennem fantastisk dag. Her i år var det egentlig det samme koncept i 10. klasse, men sidste skoledag i 9. klasse er altså noget andet! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • masc

  Hvor har du købt din kostume? Den er så fed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det kan jeg simpelthen ikke huske, men et sted online – prøv at søg dig frem :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • masc

  Hej Cecilie.
  Jeg er virkeligt vildt med din kostume. Vil du ikke nok fortælle mig hvor du har købt den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Jeg kan desværre ikke huske, hvor jeg har købt det..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER VIBES