FOR GRADUATION #1

JUST AN UPDATE

tumblr_n4ris0KO2m1qdsqp6o1_500

Hermed får I lige et inspirationsbillede samt en lille update. Den kommende uge kommer til at så i eksamens tegn. Imorgen starter jeg nemlig på mine skriftlige eksamener, hvilket jeg glæder mig meget til at få overstået. For mit vedkommende er det sidste skoleår bare fløjet afsted, og det er lidt vildt at tænke på, at der nu faktisk kun er 13 rigtige skoledage tilbage i folkeskolen. Jeg er forresten blevet tilbudt at få en side i det Vi Unge, der udkommer den 26. juni, hvilket jeg selvfølgelig har sagt ja til – så husk endelig at købe bladet, det vil i hvertfald gøre mig rigtig glad! Jeg håber, I alle har haft en fantastisk weekend. Og forresten ønsker jeg alle konfirmander i disse måneder et stort tillykke!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FOR GRADUATION #1