PINSTRIPED

NEW IN: INTERIOR

NEW IN: INTERIOR

 
1. Vee Speers plakat // 2. Eames stol // 3. HAY bøjler // 4. Playtype plakat // 5. Royal Copenhagen termokopper // 6. Pendel lampe

Ovenstående ses mine nyeste køb til mit værelse. Heriblandt den meget smukke Eames stol, som jeg faktisk allerede har en af i forvejen. Jeg synes dog sagtens, at jeg kan bruge en til af slagsen, da jeg ofte står og mangler en ekstra stol. Desuden holder den stilen og kan komme med mig, når jeg engang flytter hjemmefra. Kan I forresten huske, da jeg nævnte, at jeg havde erhvervet mig noget i kobber? De af jer, som følger mig på Instagram (cecilieslemming), har nok allerede spottet, hvad det er, men du skal da endelig ikke snydes for at se det her på bloggen også. Jeg har nemlig købt den meget fine pendel lampe i kobber, som jeg synes lige giver det lille ekstra til mit værelse. Har du gjort dig nogle gode køb på interiør fronten fornylig – hvis ja, hvilke?

Der har forresten været stor efterspørgsel på, om jeg vil lave en room tour, hvilket jeg selvfølgelig gerne vil, men det bliver dog først, når jeg føler mig nogenlunde tilfreds med, hvordan det står.

10 kommentarer

 • Hvor er det nogle lækre ting! Jeg er selv helt syg efter noget kobber på mit værelse, men da jeg muligvis står i en flytte situation snart, så føler jeg ikke rigtig for interiør indkøb, før det er på plads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dine boligindlæg er altid så inspirerende :) Og den kobberfarvede lampe er svær at sige nej til – jeg har selv overvejet den maaaaange gange ;)

  – Sara // www. sarasskab.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Tusind tak, det er jeg glad for, du synes!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine og lækre ting! Også jeg har anskaffet mig renseribøjler til mit klædeskab, samt en medium HAY-hand. Desværre rækker pengene og pladsen ikke til mere i denne omgang ;)

  – Sigrid
  http://www.sigrid-stine.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Tak skal du have :) Det lyder lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gertrud

  Wow, nogle fine ting – især plakaten og Eames stolen!

  Det ville være fedt hvis du ville kigge forbi min nyopstartede blog; gertrudmikkelsen.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Er glad for, at du synes om dem! Tager da lige et kig forbi ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor har du fået fat i Vee Speers plakaten henne? :-) Jeg har ledt over alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Lige netop denne med pigen er desværre udgået, så jeg har såmænd bare fået fremkaldt billedet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINSTRIPED