NEW IN: INTERIOR

WHERE DO I GET MY INSPIRATION FROM?

Ikke-navngivet-1

Et ofte stillede spørgsmål her på bloggen lyder på; hvor får du din inspiration fra? Det kan være svært at sætte ord på det, da inspiration er mange ting. Jeg finder inspiration alle steder og hele tiden; jeg tror egentlig bare, det handler om, at man skal være open minded og kunne se muligheder i alt samt bruge sin fantasi og kreativitet. Jeg finder altså ikke blot inspiration i magasiner og blogs – min største inspirationskilde er faktisk gadebilledet, mine venner, veninder og ikke mindst min mor. Jeg vil altså mene, at inspiration kommer alle vegne fra i en vekselvirkning med omgivelserne, og med det mener jeg, at vi påvirkes af omgivelserne såvel som omgivelserne påvirkes af os.

Ovenstående ser du en lille samling af billeder, der inspirerer mig i øjeblikket på den ene eller den anden måde. Hvor henter du din inspiration?

6 kommentarer

 • Jeg henter 100 % min inspiration fra tumblr. Kan bruge timevis på at stene og finde billeder til min egen tumblr :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Kender godt det med at stene Tumblrs dag ud og dag ind – man bliver sgu lidt bidt af det!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hej Cecilie
  Jeg har snart sidste skoledag, og jeg ville bare høre, om du ikke kunne lave et indlæg med sidste skoledags kostumer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det har jeg umiddelbart ikke lige tænkt mig, desværre..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Cecilie jeg elsker din blog, din stil er lige mig :)
  Vil du ikke skrive et link til de h&m bukser du har på i dette indlæg i en kommentar. Jeg har prøvet at finde dem på deres hjemmeside men jeg kan ikke finde dem.

  Held og lykke med blokken, hilsen Marie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Tusind tak, det glæder mig!
   Har desværre ikke et link, tror umiddelbart, at de er udsolgt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN: INTERIOR