A KIND OF STYLE CRISIS

ALEXANDER WANG MARTI BACKPACK

IMG_2585

Jeg er så ovenud lykkelig for mit nyeste køb – som er denne enormt lækre Alexander Wang Marti rygsæk. Den er helt perfekt i mine øjne og kan rumme alt, hvad hjertet begærer. Ikke nok med, at den er utrolig lækker, er den også meget funktionel og kan både anvendes som rygsæk og skuldertaske, hvilket jeg ser som en kæmpe fordel. Jeg har tænkt mig at benytte den som skoletaske og glæder mig enormt meget til at tage den i brug. Det er min første rigtig dyre taske, jeg har købt fra ny, så derfor er denne også noget helt særligt. Jeg var så heldig at få fingrene i den aller sidste, der var tilbage i butikken Gossip i København. Rygsækken kommer desværre ikke rigtig til sin ret på ovenstående billede, men jeg kan love dig for, at den er lækker. Glæd dig til at se den i aktion!

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A KIND OF STYLE CRISIS