A PERFECT DAY

GOLD ESSENTIALS

IMG_2059

Jeg har seriøst fået øjnene op for guld, hvilket egentlig er lidt mærkeligt, da jeg altid mest har været til sølv og rhodineret sølv, men i virkeligheden tror jeg, at det er noget, jeg har bildt mig selv ind, da guld faktisk klæder mit gyldne look rigtig godt. Jeg er helt vild med kombinationen af guld og perler, som du nok allerede har bemærket. Herudover står guld bare så enormt flot til den solbrune sommer hud. Smykkerne er i øvrigt fra Jane Kønig og kan findes på deres webshop her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A PERFECT DAY