I DREAM TO WEAR...

I’M INSPIRED

Ikke-navngivet-2

 
Jeg føler i øjeblikket, at jeg har meget at give af. Jeg føler mig faktisk utrolig inspireret – inspireret af det mystiske og sammensætninger af alt muligt på flere forskellige måder. Desværre sidder jeg midt i min eksamenslæsningsperiode, som fylder utrolig meget i mit lille hoved, hvilket gør at jeg ikke rigtig formår at videregive min inspiration. Men jeg vender forhåbentlig stærkt tilbage efter eksamensperioden. Ovenstående ses i øvrigt en collage fyldt med billeder, jeg finder yderst inspirerende. Hvad finder du inspirerende i øjeblikket?

4 kommentarer

 • Asta

  Hvor lang tid bruger du dagligt på at læse op? Bare sådan cirka?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Jeg bruger ikke særlig lang tid, da det kun gør mig mere nervøs – men så fylder det til gengæld ufattelig meget i mit hoved..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Bruger du tumblr? Hvis ja, hvad hedder den? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Nej, er desværre ikke så aktiv på Tumblr fortiden :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR...