MY SUMMER PLANS

MY DAY

IMG_2632

I dag fik jeg æren af at sætte huen på min kæreste storebror – han blev nemlig, som du nok kan regne ud, student, hvilket jo er helt vildt stort. Vi fejrede ham med et glas asti og chokoladedyppedejordbær. Herefter fik vi, sammen med vores nærmeste, en enormt lækker brunch på café Noer’s i hjertet af Næstved. Her var jeg endda også så heldig af få foræret de fineste blomster, 2 Royal Copenhagen krus (som du ser på ovenstående billeder) samt nogle penge som en tillykke-med-dine-flotte-karakterer gave. Resten af dagen tilbragte jeg med min veninde, Frederikke, som jeg ikke havde set i et godt stykke tid. I morgen har jeg dimission og skal derefter til fest og ved faktisk slet ikke, hvad jeg skal iføre mig, men det finder jeg nok ud af til den tid. Dagen i dag har, som du nok kan høre, været intet mindre end fantastisk – hvordan har din dag været? Forresten, tillykke til alle studenter derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY SUMMER PLANS