ALMOST BLOWN AWAY

SHOPPING TIPS

Sarah_Jessica_Parker_in_Sex_and_the_City_The_Movie_Wallpaper_11_800

Jeg har i en periode haft tendens til at foretage utrolig mange fejlkøb, så jeg tænkte, at det måske ville være nyttigt at dele ud af mine tips til, hvordan du undgår så mange fejlkøb som overhovedet muligt. Når jeg står med et item i hænderne, jeg er det mindste i tvivl om, gør jeg mig altid nedenstående overvejelser – med disse i hovedet vil du højst sandsynligt undgå de fleste fejlkøb.

1. Tænk på kvalitet frem for kvantitet. 2. Prøv varen. Er pasformen som den skal være? 3. Vurder om prisen tilsvarer kvaliteten. 4. Er det et item, du absolut står og mangler, eller kan du undvære det? 5. Overvej nøje om du rent faktisk kommer til at bruge det. 6. Sikrer dig altid, at du kan få pengene tilbage, hvis du fortryder dit køb. 7. Drop impulskøb – det kommer du som regel til at fortryde.

10 kommentarer

 • Maria

  Nu vi snakker om shopping, så har jeg overvejet at købe et par slip-ons fra Bronx, den samme model som du har med slangeskind.

  Hvordan vil du sige størrelsen er? Giver de sig meget? Hvilken størrelse har du og hvad bruger du normalt? Og hvad vil du anbefale, hvis jeg normalt bruger 37 men har en meget smal fod?

  På forhånd tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Størrelsen er helt almindelig og har ikke oplevet, at de giver sig. Jeg bruger normalt 37, og har også disse i en størrelse 37 – så jeg vil tro, at du også skulle have en størrelse 37 ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en evig note på min iPhone som hedder “Den første listen”. Det er ikke alt sammen noget som SKAL købes til næste lønningsdag, da noget måske skal spares op til eller så venter jeg på, at finde den helt rigtige blazer, hvis det er en blazer som jeg synes jeg står og mangler. Det har begrænset MANGE fejlkøb gennem det seneste år!! :)
  http://www.theinsight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Jeg er selv ret glad for “er du i tvivl, så er du ikke i tvivl”. Altså hvis jeg er i tvivl om jeg skal købe noget, så gør jeg det ikke. På den måde undgår jeg en del fejlkøb. Selvfølgelig udelukker det ikke alle fejlkøb, men synes selv det er en ret god sætning, at have i hovedet når jeg er ude og shoppe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   SÅ god sætning – kan kun give dig ret! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig nogen gode shoppe tips :)

  Kig gerne forbi min blog, knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALMOST BLOWN AWAY