FROM THE OTHER DAY

SOMETIMES IT’S NICE TO HAVE A DAY OFF

1

I dag har været en søndag, hvor jeg bare har slappet af, opholdt mig i sengen under dynen og nydt mit eget selskab. Jeg har sovet længe, set serier, netshoppet en smule, stenet lidt for mange Tumblrs, planlagt indlæg og haft denne sang på repeat. Jeg burde egentlig have været gået i gang med at forberede mig til min dansk eksamen, men havde mere brug for ‘a day off’. Jeg fik i øvrigt solgt mit skrivebord her den anden dag, så i går var jeg et smut i IKEA, og fik faktisk fundet mig et rigtig fint skrivebord samt en ramme til min forholdsvis nye Playtype plakat. Håber du har haft en dejlig weekend – det har jeg i hvert fald.

6 kommentarer

 • Sidsel

  De dage kender jeg alt for godt!;-)
  Jeg finder din blog utroligt inspirerede og din stil er kun noget jeg drømmer om at have!
  Jeg har er spørgsmål jeg virkeligt håber, at du vil svare på! Jeg går og drømmer om er par tasker; en alexander Wang rocco eller en stella McCartney falabella. Hvilken vil du personligt vælge og hvorfor? Hvad tror du er mest “langtids holdbart” i forhold til stil?
  Jeg ved godt, at det er lidt mærkeligt spørgsmål men jeg håber VIRKELIGT at du vil svare :-)
  Bliv ved med dit gode arbejde, jeg sætter i hvert fald pris på det <3
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Mange tak, det glæder mig at høre!
   Jeg ville personligt vælge en Alexander Wang Rocco – den er tidløs og praktisk. En Stella McCartney Falabella er, efter min mening, lidt finere i det, og kan være svær at sætte til et hvert outfit i forhold til Rocco :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De dage kender jeg godt, hehe :)

  Kig gerne forbi min blog, hvis du har lyst. Knus!
  http://kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Cecilie,
  Hvilken størrelse har din Playtype plakat? Jeg har nemlig for nyligt købt én, som har formatet 59,5×70, og har ikke haft held med at finde en passende ramme i IKEA? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FROM THE OTHER DAY