TRAVELING COMFORTABLY

SUMMER GIRL

2

Jeg tænkte, at jeg lige ville checke ind og sige hej samt give jer en opdatering på, hvad jeg går og laver. Jeg er, som tidligere nævnt, taget med mine forældre ned i vores ferielejlighed, hvor vi ankom tidlig lørdag morgen. Det meste af tiden går med at sole, bade, spille spil, læse bøger, spise lækker mad og ikke mindst at sove. I dag har vi været på markedet, hvor vi altid køber frisk frugt og grønt. Her er virkelig dejligt – solen skinner fra en skyfri himmel og temperaturen er omkring de 35 grader. Sommervejret gør virkelig noget godt for mig. Billedet du ser ovenfor er iøvrigt fra sidste år taget på White ‘n White hernede i Tyrkiet.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRAVELING COMFORTABLY