I'M LEAVING FOR A WHILE

TRAVELING COMFORTABLY

c980x1024

 

1. Forever 21 cap // 2. Ray Ban Round solbriller // 3. iPhone 5 // 4. Apple høretelefoner // 5. River Island crop top // 6. Acne Studios pullover // 7. strømpebukser // 8. Scotch & Soda undertøj // 9. Sophie Hermann nederdel // 10. Givenchy Antigona taske // 11. Nike Air Huarache sneakers

Dette indlæg er planlagt – lige nu sidder jeg formodentlig i et fly på vej mod Tyrkiet. Men derfor skal du alligevel have en miniguide med inspiration til komfortabelt rejsetøj. Jeg har efterhånden fløjet en del, og er derfor også blevet bekendt med vigtigheden af komfortabelt tøj under rejsen. Kodeordet er altså ganske enkelt komfort, hvis du spørger mig. Ovenstående outfit er et meget godt bud på dette – det er både praktisk samt rart at være iført samtidig med, at det ser umådeligt fint ud. Afslappet tøj behøver altså ikke nødvendigvis at være lig ucharmerende. Det der er smart ved lige nøjagtigt dette outfit, hvis man, som jeg, skal ned i varmen er, at man let kan tage pulloveren og strømpebukserne af, hvis man får det for varmt. Og da du ikke selv kan regulere temperaturen i flyveren, er det altid en god ide at have en form for trøje med, som du kan tage over dig. Det er meget vigtigt for mig at være iført noget, der ikke sidder for stramt samt praktisk fodtøj såsom sneakers. Endvidere har jeg altid høretelefoner med samt min iPhone med strøm nok til at spille musik hele turen. Hvis du skal ud at rejse, hvad består dit rejseoutfit så af?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M LEAVING FOR A WHILE