A TEASER

WHERE I SEE MYSELF IN 10 YEARS

Header_Modeteam_transp

Hvor jeg ser mig selv om 10 år er et svært spørgsmål, men ikke desto mindre et spørgsmål jeg ofte bliver stillet på min vej, hvilket gør, at jeg har gjort mig nogle overvejelser. Hvis jeg blot skal følge mine drømme uden at være realistisk, så befinder jeg mig i hjertet af København i en stor, lys, gammel herskabslejlighed med store vinduer, gamle trægulve, stuk og højt til loftet sammen med min kæreste. Jeg er på det tidspunkt omtrent 26 år, og har eller er forhåbentlig ved at færdiggøre min uddannelse indenfor mode, interiør og design. Min helt store drøm er at blive redaktør på et modeblad (selvfølgelig det bedste og mest populære) – sjovt nok stod dette også i min blå bog. Så man må sige, at jeg har noget at leve op til. Men hvis jeg skal se realistisk på det, bliver det nok en form for PR indenfor mode eventuelt på en moderedaktion, jeg kommer til at beskæftige mig med i fremtiden. Hvor ser du dig selv om 10 år?

11 kommentarer

 • Nanna Ploug

  Mig om 10 år?
  Jeg har et skur i thylejren, sammen med min kæreste. Jeg har dreadlocks og er lige blevet færdig med læreruddannelsen.
  Jeg arbejder på den skole jeg har gået på som dansk, filosofi, biologi og samfundsfag lærer.
  Jeg spiller guitar, og har en shelter i min baghave i thylejren. Jeg tager INGEN form for stoffer. Jeg har fundet ro i mig selv. Jeg har sortbælte i karate, og har mit eget lille børnehold :)

  Jeg håber at om 10 år mit liv er fyldt med fred og kærlighed, fællesskab og omsorg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Hold da op – det er godt nok noget, som ligger meget fjernt fra min verden, men al respekt for det, det sgu alligevel ret fedt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Ploug

   Jo tak! Jeg har også virkelig stor respekt for dig! – der er en grund til Jeg følger din blog:)
   Det kræver noget at bo i storbyen, og siden Jeg er vokset op i en lille by er så Mange mennesker ikke så meget for mig. Mode er også en hård branche, og Jeg skal være ærlig? Så det mode Jeg kender til er det Jeg læser på blogs. Jeg er mere til flowerpower bukser :)
   Jeg håber du bliver til noget stort og godt, det fortjener du!

   Fred og kærlighed – Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Åh, hvor du sød! Det er jeg glad for at høre, mange tak. Rigtig fedt med en læser som dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Ploug

   Åh Tusind tak! Fedt at følge dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hvad skal du efter 9. klasse og har du egenlig en kæreste nu?? mega nysgerrig, hehe :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Det er da bare helt i orden at være nysgerrig ;) Jeg skal gå på Handelsskolen i Næstved efter sommerferien og nej, jeg har ingen kæreste lige pt. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Helt ærligt, så ser jeg super meget op til dig Cecilie, og vi har virkelig mange ting til fælles, også med hensyn til fremtidsdrømme. Jeg har også altid drømt om en post som moderedaktør og ellers modejournalist. Du er virkelig en kæmpe inspiration for mig! :))

  – Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Åh, det er jeg da super glad for at høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har et lille sidespring: Hvilken skrifttype bruger du på din blog? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A TEASER