I'M BACK

YOUR VOTE?

17028_4733655733287_6704062_n

For første gang nogensinde afholdes Zalando Nordic Blogger Award! Kort om hvad det egentlig drejer sig om; De indledende runder startede i går og vil ende med et event i København den 25.09.2014. Til dette event vil nordiske bloggere samt modeindustrieksperter samles fra Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Kategorierne er som følgende: Best Fashion Blog Female, Best Fashion Blog Male, Best Newcomer. Disse vil blive bestemt af en jury bestående af modeeksperter og den fjerde kategori; People’s Choice vil blive bestemt på baggrund af flest stemmer: Der vil være to stemmerunder. I første runde findes vinderen af People’s Choice Award for henholdsvis Danmark, Sverige, Norge og Finland. Det er muligt at stemme i første runde til og med den 24.08.2014. I anden runde vil disse 4 bloggere konkurrere mod hinanden om at få flest stemmer og vinde den nordiske titel. Og her er det, at du kommer ind i billedet! Jeg er nemlig blandt de deltagende, og det vil derfor betyde rigtig meget, hvis du vil støtte mig og bloggen. Jeg har virkelig brug for din stemme, da denne titel som sagt ikke er jurybestemt. Det er muligt at stemme på mig via nedenstående link eller lige her!

Det er dog ikke kun mig, som kan vinde noget. Alle som stemmer på deres favoritblog har mulighed for at vinde et Zalando Fashion Pass som inkluderer deltagelse til Zalando Nordic Blogger Award i København, inkl. fly, hotel og en Zalando make-over for 2 personer samt ét af de 5 x 1.500 kr. gavekort til at shoppe for på Zalando.dk.

Zalando Fashion Blogger Awards 2014

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M BACK