25 HAIRDOS

NEW COVER + CASEAPP 20% PROMOTION CODE

IMG_4549

Forleden dag modtog jeg dette fine cover fra caseapp.dk. Jeg er allerede rigtig glad for det, og så trængte jeg i den grad til et nyt cover – og dette er intet mindre end perfekt efter mit hoved. Jeg har valgt at lave det med en mat overflade for at prøve noget lidt andet, hvilket har vist sig kun at være virkelig fint og lækkert at holde på. Jeg kan virkelig anbefale dig at få anskaffet sådan ét – lige nu har du rent faktisk også muligheden for at bestille et (eller måske flere) covers hjem med 20% rabat ved blot at anvende rabatkoden “LIKEBLACK”. Rabatkoden er gyldig måneden ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

25 HAIRDOS