IN THE MOOD FOR SUNGLASSES

ON A RAINY MONDAY

Ikke-navngivet-1

I dag har jeg, på denne ret så kedelige regnvejrsdag, været totalt overskudsagtig og stået meget tidligt op, været på arbejde efterfulgt af lidt styrketræning samt en hård spinningtime, hvorefter jeg har været ude og kigge på cykel samt været et smut i byen og i centret. Resten af dagen er såmænd bare gået med lidt netshopping og en masse blogging, så nu har du et par (forhåbentlig) gode og spændende blogindlæg i vente! Speaking about it: Mit aktivitetsniveau herinde har ikke ligefrem været det bedste i den senere tid, men det vil jeg prøve stille og roligt at få rodet bod på nu. Forklaringen på min ikke-eksisterende blogging er blot den, at jeg har haft brug for nogle pauser indimellem, dels fordi jeg ikke har haft lysten, og dels fordi jeg har prioriteret det sociale højere. Men min lyst til vedligeholdelse af bloggen er nu kommet tilbage, så du kommer forhåbentlig til at høre meget mere fra mig fremadrettet. Dog er der så bare dét lille men, at skolen snart begynder igen, hvilket kan betyde, at jeg får ret travlt og tiden til bloggen bliver knap. Da jeg, som de fleste af jer nok allerede ved, starter på Handelsskolen her i Næstved efter sommerferien vil det være nødvendigt, at jeg bruger noget energi på det sociale. Men jeg håber inderligt, at jeg stadig har tid og overskud til blogging udover lektier, blogging, træning og det sociale. Tro det eller ej – hvert enkelt blogindlæg tager lang tid at lave, før jeg er tilfreds med både kvalitet og indhold.

Med på vejen får du her lige et par lækre inspirationsbilleder. Hvordan har du tilbragt din mandag?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IN THE MOOD FOR SUNGLASSES