CECILIE COPENHAGEN

OUTFIT INSPIRATION #3

Ikke-navngivet-1

Hermed får du lige en omgang outfit inspiration. Hvilket af ovenstående outfits bliver du specielt inspireret af?

Forøvrigt vil jeg lige minde dig om, at det stadigvæk er muligt at stemme på mig til titlen People’s Choice til Zalando Nordic Blogger Award 2014. Det vil betyde uendeligt meget, hvis du vil støtte op om mig og bloggen! Titlen er som allerede nævnt ikke jurybestemt, så jeg har virkelig brug for din stemme. Du kan stemme på mig lige her!

2 kommentarer

 • Hej Cecilie.
  Endnu en gang vildt god inspiration fra dig! Jeg er vild med det “comfy/cool” look, som går igen på alle billederne med boyfriend-jeans og sneakers. Jeg har altid været stor tilhænger af, at både komfort og look skal være tilstede i et outfit. Du forstår virkeligt at kombinere de elementer på en cool og henkastet måde, hvilket virkeligt inspirere mig.
  Jeg har skrevet et indlæg om nogle af mine favorit-bloggere, som du kan læse her: http://minfashionstil.dk/mig-og-fashion/bloggernes-stil/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   TUSIND tak – sikke en dejlig kommentar!
   – Jeg tager lige et smut forbi :-)

   God søndag til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CECILIE COPENHAGEN