FUNNY FACES

THE DAY BEFORE SATURDAY + AN UPDATE

Ikke-navngivet-2 kopi

Weekday sweater // H&M Trend bukser // Nike Air Max Thea sneakers // Alexander Wang Marti rygsæk // Jane Kønig smykker

Som du nok har bemærket, er der ofte gået et par dage mellem mine indlæg her på det seneste, hvilket skyldes, at jeg ikke rigtig har følt, at jeg har haft tid til at blogge – i hvertfald ikke helhjertet. Og hvis jeg så endelig har haft tiden, har jeg haft brug for at koble helt fra. Jeg håber, du kan bære over med mig, indtil jeg finder en hverdagsrytme, hvor jeg har mere overskud til bloggen.

Ovenfor ses, hvad jeg var iført i fredags med to forholdsvis nye items i aktion – nemlig sneakers’ne og sweateren. Denne weekend har der været fuld fart på med henholdsvis fest og fødselsdag, og nu er hverdagen igang igen med en masse nye, spændende gøremål. Mange har for øvrigt spurgt ind til, hvad jeg har fået i fødselsdagsgave, og jeg vil denne gang blot nøjes med at nævne dem for dig. Som du fik en lille smagsprøve på, på min Instagram (@cecilieslemming), fik jeg et af mine højeste ønsker opfyldt – nemlig et item fra Acne, kan du gætte, hvad det er? Følg med senere på ugen for at se, hvilket item jeg taler om. Udover dette fik jeg penge, gavekort til Femilet, en kobber lampe, make-up, abonnement på Eurowoman samt en pung.

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FUNNY FACES