KJÆR KØBENHAVN TEE + A REMINDER

TALKING ABOUT BEAUTY

tumblr_n5oq6d94cN1r83wxko1_1280

Da jeg så ovenstående yderst smukke billeder af Caroline Brasch var første tanke, der “slog” mig; skønhed. Dette gav mig lyst til at tage emnet op her på bloggen og dele mine tanker omkring dette med dig.

Skønhed er, for mig, ikke blot det, vi ser udefra, men ligeså meget det vi rummer indeni. Med det mener jeg, at hvis du er et dejligt, venligt og smilende væsen samt har en god portion humør og selvironi, bliver din ydre skønhed mere end fordoblet. Omvendt, hvis du ikke, fra naturens side, er udstyret med det smukkeste ydre, bliver din skønhed også forstærket af det dejlige væsen, du er indeni. Jeg vil altså mene, at skønhed lige så vel kan være det indre, som det kan være det ydre. I det store hele handler det, for mig, egentlig mest om det indre – det er altså ikke udseendet, men hvad du udstråler, og hvordan du er som person, der tæller. Herudover mener jeg også, at alle har en form for skønhed over sig – på den ene eller anden måde.

Hvad måler vi egentlig skønhed efter? Det er absurd at tænke på, at vi måler det efter gennemsnittet og bedømmer derudfra, om man er smuk eller ej. Og hvordan er det så lige, at vi er kommet frem til en fælles forståelse for, hvad “gennemsnittet” er? Udover at medierne og modeverdenen selvfølgelig præger vores opfattelse, må jeg være dig svar skyldig. Personligt mener jeg dog, at vi bør kigge på det enkelte individ fremfor at bedømme skønhed ud fra et glansbillede – hvad mener du?

Hvad er og hvad betyder skønhed for dig?

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KJÆR KØBENHAVN TEE + A REMINDER