NELLY SALE

FRIDAY

Ikke-navngivet-1 kopi

Tiger of Sweden pels // H&M Trend bukser // H&M Trend top // Nike Air Max Thea sneakers // hvisk smykker // Jane Kønig smykker // Alexander Wang Brenda taske

På billederne ovenfor ses mit outfit fra i fredags, hvor jeg havde fri fra skole og tilbragte det meste af dagen i København med shopping og sluttede af med en lækker middag i godt selskab. Jeg har forresten sat en hel del af mine aflagte ting til salg på min Tictail lige her. Jeg handler desuden hellere end gerne over mobile pay og, hvis der eventuelt skulle være nogle af mine ting, du er interesseret i, som jeg ikke har sat til salg, er du mere end velkommen til at henvende dig på min private Facebook profil: Cecilie Slemming eller på min mail: likeblack@live.dk.

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY SALE