GIVEAWAY WINNER

INTERIOR INSPIRATION ONCE AGAIN

Ikke-navngivet-1

Hermed lidt mere inspiration på boligfronten. Min bror flytter snart i lejlighed, hvilket giver mig vildt lyst til også at flytte hjemmefra og indrette mit eget sted, men det må jeg nok hellere vente lidt med. Som jeg skrev i dette indlæg, troede jeg ikke, at mine møbler kunne stå meget anderledes, men med et par kreative tip har jeg nu fundet en god løsning. Resultatet synes jeg selv er blevet rigtig godt og glæder mig meget til at vise dig det!

8 kommentarer

 • cecilie

  Hej Cecilie :-) hvordan og hvor laver du denne slags collage så den bliver så lang i det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Slemming

   Jeg laver alle mine collager i Photoshop og tilpasser længden alt efter, hvor mange jeg vil have på collagen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea M

  Åhh det er sådanne nogle fine collager du laver! Er det et bestemt program du benytter dig af? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line hansen

  Kunne du ikke lave en stor collage af eksempler til outfit, du ved til nytår? Det ville være super fedt, fordi jeg er lidt i en nød her – plus beundre din stil meget! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej. Tak for skøn inspiration. Ved du tilfældigvis hvor marmor spisebordet er fra? Pft. Mvh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIVEAWAY WINNER