JEWELRY INSPIRATION

JUST SPOTTED GIVEAWAY

Ikke-navngivet-1

I samarbejde med Just Spotted udlodder jeg hermed en plakat og en ramme efter eget valg til én heldig vinder. Som inspiration til hvilken plakat du skulle vælge, hvis du bliver den heldige vinder, har jeg samlet mine absolutte favoritter fra shoppen ovenover.

For at være med i konkurrencen skal du blot følge Just Spotteds Instagram profil her samt min her. Herefter skal du smide en kommentar til dette indlæg med hvilken plakat, størrelse og ramme du ønsker samt dit navn og din email. Der kan kun deltages én gang pr. person. Vinderen bliver fundet fredag d. 19. Held og lykke!

140 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEWELRY INSPIRATION