I WANT - GESTUZ SUIT

HANNA

IMG_9777 kopi

Dette portræt af ‘Hanna’ fangede mig med det samme, jeg så det – jeg kan dog ikke helt finde ud af hvorfor. Jeg finder det på en eller anden måde dragende, æstetisk og smukt i al sin enkelhed men også en smule uhyggeligt. Billedet passer, efter min mening, perfekt til den lyse træramme. Jeg håber, at du trods genspejlingen kan danne dig et indtryk af fotografiet. Både billede og ramme forhandles på Just Spotted.

Udover billedet ovenfor har jeg også dette i 50×70 samt dette i A4 begge med kobber ramme. Se hele Just Spotteds sortiment her. For inspiration til forskellige kombinationer og sammensætninger af plakater og rammer er de at finde på Instagram her samt Facebook her, hvor de dagligt poster nye opslag. Du kan iøvrigt også kigge forbi deres fine butik på Oehlenschlægersgade 13 i København.

Du har desuden lige nu mulighed for at hente 15% rabat på Just Spotted ved blot at anvende rabatkoden ‘LIKEBLACK’ ved check out. Rabatkoden er gyldig til og med torsdag d. 26 februar.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WANT - GESTUZ SUIT