I JUST BOUGHT - BLACK SATIN PJ

VALENTINE’S DAY GIFT

IMG_8186 kopi

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, og du går måske med tanker om at forkæle din søster, din mor, din kæreste eller dig selv med en gave på Valentinsdag? I den forbindelse udlover jeg, i samarbejde med Jane Kønig, et gavekort til Jane Kønigs webshop til en værdi af 1500 kroner. Den oplagte Valentinsgave ville helt klart være lovetag-halskæden, som udover at være utrolig fin symboliserer en fin tanke. På billedet ovenfor ses ydermere to af mine favoritsmykker fra Jane Kønig, som også kunne være gode bud på flotte Valentinsgaver.

For deltagelse skal du blot følge bloggen via Facebook og Bloglovin’ samt smide en kommentar til dette indlæg med dit navn og din mail. Der kan kun deltages én gang pr. person. Vinderen finder jeg på Valentinsdag lørdag d. 14.

276 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I JUST BOUGHT - BLACK SATIN PJ